• Frank Verkooyen

 

 • FRANK VERKOOYEN
 • De Bredase zanger Frank Verkooyen heeft een eigen Nederlandstalig repertoire en reeds vele singles uitgebracht. Hits als: "Kom wie wil er met mij dansen'', "Waar was je nou" en ''Dans de hele nacht met mij'' galmen met regelmaat uit de kroegen. Al op zeer jeugdige leeftijd deed hij ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière. In 1996 behaalde Frank Verkooyen zijn eerste notering in de top 100 met het nummer: ''Ik mis je zo''en bracht vervolgens zijn debuut album uit getiteld: "In eigen woorden". Hij ontwikkelde zich in de loop der jaren niet alleen als zanger maar ook als componist en muziekproducent. Om die reden werkte hij met vele bekende artiesten als Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Rene Schuurmans, John de Bever, Ronnie van Bemmel e.v.a. In zijn studio ''The Boom! Music is hij dan ook dagelijks te vinden om artiesten te voorzien van repertoire en vooral eigen, 'op de huid geschreven' songs. Zelfs Grant & Forsyth en de Vlaamse volksheld Will Tura zijn bekend met de muzikale vaardigheden van Frank. Tevens is Frank Verkooyen regelmatig te zien op regionale televisiezenders als b.v. Omroep Brabant en landelijk via TV Oranje. Hij heeft een warm autenthiek stemgeluid en weet er met zijn eigen nummers in no time de tent op zijn kop te zetten en is bovendien zeer betaalbaar.! De afgelopen singles: ''Als ik jou weer zie, ''Het wordt vast een mooie zomer'' en "Leef Maar" zijn krachtige aanstekelijke feestnummers die alleen veelvuldig te horen zijn geweest en in de Nederlandstalige hitlijsten hun plaatsje veroverd hebben. Zijn meest recente: ''Geluk'' is weer zo'n knaller. Van origine een song van Rosy & Andres uit de jaren zeventig maar verbogen in een geheel nieuwe feestelijke uitvoering.
.

 

JOEY HARTKAMP

 • JOEY HARTKAMP
 • Joey Hartkamp de zanger uit Arnhem die sinds zijn debuut in september 2013 door vele de titel van 'Rijzende ster' krijgt, is in een sneltreinvaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren. In oktober 2017 werd de zanger bekroond met een Buma NL Award als Grootste Talent. Inmiddels is Joey niet meer van het podium weg te denken en treed hij op door heel het land. Ook op tal van grote evenementen heeft hij inmiddels dikwijls bewezen een rasechte artiest te zijn. Zo stond hij onder andere op het podium van het Mega Piraten Festijn, DutchValley, Muziekfeest op het plein en in het Gelredome. Zijn carrière startte officieel in maart 2013 toen hij meedeed aan het programma 'Bloed, Zweet en Tranen' van SBS6. Het zorgde ervoor dat Joey onder andere werd uitgenodigd door Shownieuws en om live te zingen bij 'De Wereld Draait Door'. In september debuteerde hij met zijn eerste single 'Geen Nacht Meer Zonder Jou' waarmee hij meteen hoge ogen wist te gooien. Met zijn singles 'Hoor Je M'n Hart' en 'Dans Met Me Mee' wist Joey vooral in het land hits te scoren en werden zijn liedjes luidkeels meegezongen. Naast zijn eigen repertoire met o.a. de singles 'Ik Vind Je Sexy', 'Hoor Je M'n Hart' en 'Dans Met Me Mee' zingt de zanger ook bekende hits van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Rene Froger, Wolter Kroes en vele andere! Gezelligheid en feest staan centraal tijdens zijn optredens en met zijn Een ding is zeker. Met deze rasechte zanger én entertainer is het gegarandeerd feest!
.

 

 

 

 

RAYMON HERMANS

 • RAYMON HERMANS
 • Sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon Hermans en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest.
 • In 2010 kreeg Raymon Hermans de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en bracht verschillende singles uit. Deze singles kregen steun bij diverse TV- en Radio zenders en ook kwamen er boekingen. Inmiddels is Raymon zich gaan focussen op het schrijven van eigen liedjes waarmee hij een nieuw geluid van zich liet horen: "Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen" aldus Raymon.
 • 2015 was een jubileumjaar voor Raymon Hermans. Hij was 5 jaar zeer actief in de Nederlandse muziekindustrie, met zeven singles op zijn naam, vele optredens bouwt Raymon aan een mooie muziekcarrière. De release van de zevende single brengt je totaal onder HYPNOSE. Deze single is dan ook een knallende zomerplaat met een stevige beat waarop je niet stil kunt blijven staan.
 • Raymon Hermans scoort.
 • Na de hit-single HYPNOSE mag het duidelijk zijn dat Raymon Hermans de Nederlandse podiums aan het veroveren is. In november 2015 released Raymon zijn tweede single van 2015: M'N FAVORIET. Deze single heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. M'N FAVORIET is de perfecte opvolger van Raymon's succesvolle HYPNOSE. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat. Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben. November 2018 wordt de single "NU OF NOOIT" gereleased. Begin Juni 2017 verscheen de single "AL LAAT" een zomerse single welke volgens kenners wel eens een landelijke doorbraak zou kunnen betekenen. Of dat ook zo is zal de toekomst moeten uitwijzen. Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter.
 • Zijn singles HYPNOSE, M'N FAVORIET, FENOMEEN, NU OF NOOIT, AL LAAT worden bij ieder optreden luidkeels meegezongen
.

 

HANS MERKX

 

 • HANS MERKX
 • Hans Merkx behoeft eigenlijk geen introductie.
 • Hij staat in de regio Baarle en ver daarbuiten onder de feestvierders bekent als HÉT grootste feestbeest, zelfs onder verschillende pseudoniemen.
 • Met zijn volle stem vult hij iedere ruimte, zelfs zonder microfoon,
 • en mochten de anderen onverhoopt verstek laten gaan, dat is geen probleem want Hans vult desnoods in zijn eentje het hele weekeinde in.
 • Kortom Hans Merkx is een gelauterde, ervaren routinier die plezier en ambiance garandeert.